Ki vagyok én?

Végzettségemet tekintve, Csecsemőgondozó- és kisgyermeknevelő, Pedagógiai asszisztens, illetve Life / Business / Ifjúsági Coach.

Hogy ki vagyok én a hétköznapokban? Mi az életfilozófiám, s célom az életben?

Célom, hogy segítsem azokat az embereket, akik azért keresnek fel, hogy támogatást kapjanak az elakadásaikban. Ez az elakadás lehet egy régóta húzódó döntéshelyzet, egy érzés, ami nem hagyja nyugodni az embert, bármi, ami változásra ösztönzi az egyént, s eljut oda, hogy tennie kell a változásért. Számomra a coaching egy lehetőség, s egy kihívás is egyben. Egy izgalmas utazás, ahol partneri viszonyban vagyunk a klienssel. Ez teremti meg azt a bizalmi légkört, amiben eltudunk jutni egyik pontból a másikba. Ha meg kellene másképp fogalmaznom, hogy mi is számomra a coaching, akkor azt mondanám, hogy mentális tréning, amiben a coach a mentális edző.

Muhari-Klara

Nem csak az úgynevezett versenyszférában számít kiemelkedően, hogy mentálisan mennyire vagyunk toppon, hanem az élet számos egyéb területén is, a szürke hétköznapokban is! Egy sportolónak alap, hogy magasabban legyen ez a küszöb, de miért csak neki adasson meg ez a lehetőség?